Personvernregler

Updated 7th August, 2021

1. Personvernregler for Livsgnist Akademiet AS

Hos Livsgnist Akademiet AS, tilgjengelig fra sindrejakobsen.com og livsgnistakademiet.no, er personvernet til våre besøkende en av våre viktigste prioriteringer. Dette personverndokumentet inneholder typer informasjon som samles inn og registreres av Livsgnist Akademiet AS og hvordan vi bruker den.

 

Hvis du har flere spørsmål eller trenger mer informasjon om personvernreglene våre, ikke nøl med å kontakte oss. 

2. Log Filer

Livsgnist Akademiet følger en standard prosedyre for bruk av loggfiler. Disse filene logger besøkende når de besøker nettsteder. Alle vertsselskaper gjør dette og en del av analysen av hostingtjenestene. Informasjonen som samles inn av loggfiler inkluderer IP-adresser (Internet Protocol), nettlesertype, Internet Service Provider (ISP), dato og tidsstempel, henvisnings- / utgangssider, og muligens antall klikk. Disse er ikke knyttet til informasjon som er personlig identifiserbar. Formålet med informasjonen er å analysere trender, administrere nettstedet, spore brukernes bevegelse på nettstedet og samle demografisk informasjon.

3. Om din informasjon

Tredjeparts annonsetjenere eller annonsenettverk bruker teknologier som informasjonskapsler, JavaScript eller Web Beacons som brukes i deres respektive annonser og lenker som vises i Livsgnist Akadmiet AS, som sendes direkte til brukerens nettleser. De mottar automatisk IP-adressen din når dette skjer. Disse teknologiene brukes til å måle effektiviteten av deres reklamekampanjer og / eller til å tilpasse annonseringsinnholdet du ser på nettsteder du besøker.

4. Samtykke

Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du herved til vår personvernpolicy

og godtar vilkårene.


© Copyrights by 2021@livsgnistakademiet.no. All Rights Reserved.