"Gjennombruddet har hjulpet meg med å oppnå bedre klarhet, økt fokus og større grad av takknemlighet gjennom å nøytralisere emosjonelt ladde opplevelser fra fortiden. Anbefaler dette til alle som ønsker økt klarhet, mer energi og mer takknemlighet i livet."

William Magnor

Ingeniør og gründer

"Hvis du lider av angst eller PTSD, så anbefaler jeg Sindre fra alle terapeuter jeg har gått til. Han griper tak i det virkelige problemet og du får balanse i hodet og angsten forsvinner.

 

Dette er ikke en normal ''snakk med en psykolog'' økt, dette løser problemet samtidig, men vær forberedt på å jobbe.  Dette hjalp meg som har lidd av c-ptsd i 44 år. Ingenting er umulig 🙏❤"

Isabella Persson

"Jeg hadde en del bakenforliggende traumer, jeg var i sorg, var lettere deprimert og tiltaksløs og hadde selvmordstanker. Jeg sitter i dag med en helt annen opplevelse enn tidligere. Jeg er veldig glad for at jeg valgte å få hjelp av Sindre til disse tingene.


Sindres metode og tilnærming i denne prosessen er helt unik. Jeg har prøvd veldig mye forskjellig , men ingenting hjalp meg, synes jeg. Sindre er veldig rolig og dyktig i sitt arbeid og han har vist en genuin interesse for å hjelpe meg. Tusen takk, Sindre 🥰"

Linda​

Lærer & Mamma

"Jeg har fått større indre ro og økt tilstedeværelse etter kurset med Sindre. Metodene Sindre fasiliterer åpner opp nye livsperspektiver som gir mange fordeler.

 

Resultatene som det har skapt for meg er "priceless". Jeg opplevde å bryte gjennom veldig utfordrende ting som ga meg en dyp følelse av forståelse og takknemlighet for meg selv og andre." 

Ingunn Svane Birkelamnd

Eiendomsinvestor & Mamma

"Jeg har slitt med mindreverdighetskompleks, dårlig selvtillit og angst siden jeg var 12 år. Tidligere hadde jeg negativt selvbilde og fryktet for å ta plass i mitt eget liv. Allerede etter kort tid så kjente jeg en transformasjon ta plass.

Jeg har fått mindre angst, jeg er klar over mine autentiske verdier og jeg har fått bedre selvtillit. Jeg anbefaler virkelig Sindre Jakobsen til de som er plaget med angst og dårlig selvtillit.."

Mikaela Backman

Fysioterapaut & Mamma

"Jeg begynte å oppleve massiv angst etter en periode der jeg var under mye press. Denne angsten levde jeg med hver dag i flere år og den tvang meg til å søke opp flere forskjellige behandlingsmetoder. Gjennom flere type terapier og behandlinger følte jeg fikk fremgang, men ikke på det nivået jeg ønsket.

 

Da jeg ble introdusert til arbeidet Sindre driver med ble dette et vendepunkt i livet mitt! Metodene Sindre presenterer har hjulpet meg å gå inn i min egen lederrolle, få mer mening, selvtillit og viktigst av alt trygghet.

Helene

Hudpleie spesialist & Mamma

Noe av hva du vil gjennomgå i løpet av workshoppen

  • ​Oppnå en større indre ro og frihet til å være deg selv.

  • ​En sterkere klarhet om hva du vil elske å gjøre i livet ditt.

  • ​Integrere en ny måte å tenke på som gjør deg mer motstandsdyktig.


Intervju med Martin Grønstad etter
han deltok på GJENNOMBRUDDET

Fasilitert av Sindre Jakobsen

Sindre ble fortalt som 6-åring at han aldri ville kunne klare å lese eller skrive og ble senere påvist dyslektiker. Videre utvikler han sosial angst og depresjon som veldig ung.

 

Når Sindre var 14 år ble han forelsket i kunnskapen om menneskelig atferd. Dette hjalp han med å overkomme sosial angst og senere dysleksi på egenhånd. Steg etter steg har menneskelig atferd blitt hans karriere.

 

Med ledende verktøy og metoder hjelper Sindre mennesker med å nøytralisere negative følelser og gjøre fred med vanskelige situasjoner i livet

 

FAQ
 

Må jeg reise til Oslo for å delta på kurset?

- Nei, kurset er online (via zoom) og du kan sitte komfortabelt i eget hjem

 

Hva trenger jeg for å delta?
- Du trenger en pc/mac/nettbrett eller mobiltelefon.

 

Jeg har lyst til å ta med et familie medlem eller venn, går det fint?
- Ja du kan ta med et familie medlem, investeringen er da 6 400,- totalt, så dere sparer 1000,- på å ta kurset sammen. men vi anbefaler fortsatt at dere ikke sitter i samme rom da dere får individuell oppfølging gjennom kurset. Ta kontakt på sindre@sindrejakobsen.com


Blir det pauser gjennom dagen?
Det blir ingen dedikert pause, du vil kunne styre pauser selv. Anbefaler å ha noe mat klart slik at man slipper å bruke masse tid på dette og kan fokusere på å jobbe med oppgavene man får på kurset.


Må jeg dele personlige ting i en gruppe?
- Du deler kun navnet ditt og dine verdier og på slutten har vi en deling av opplevelsen vi hadde i kurset. Ellers går alle samtaler konfidensielt i et eget konsultasjons rom med Sindre Jakobsen eller fasilitatoren du jobber med.


Passer dette kurset for meg?
- Kurset er designet til å være et gjennombrudd for livet ditt. Du vil få et personlig gjennombrudd og transformere den tyngste emosjonelle baggasjen til drivstoff for livet ditt - på premisset at du fullfører oppgavene som blir delt ut. Kurset passer for de som opplever vanskelige livssituasjoner eller ønsker mer ut av livet sitt. Kurset kan være utfordrende til tider, men er absolutt ikke for vanskelige å gjøre, vi har hatt barn ned i 6 års alderen som gjennomfører, så dette er noe alle klarer.

 

Har du andre spørsmål? Send en mail på sindre@sindrejakobsen.com.