Updated 7th August, 2021

Disse vilkårene beskriver regler og forskrifter for bruk av Livsgnist Akademiet nettsted, lokalisert på sindrejakobsen.com og livsgnistakademiet.no

Ved å gå til dette nettstedet antar vi at du godtar disse vilkårene. Ikke fortsett å bruke Livsgnist Akademiet hvis du ikke godtar alle vilkårene som er oppgitt på denne siden.

 

Følgende terminologi gjelder disse vilkårene, personvernerklæringen og ansvarsfraskrivelse og alle avtaler: "Klient", "Du" og "Din" refererer til deg, personen som logger på dette nettstedet og overholder selskapets vilkår og betingelser. "Selskapet", "oss selv", "vi", "vårt" og "oss", refererer til vårt selskap. "Parti", "Partier", eller "oss", refererer til både klienten og oss selv. Alle vilkår refererer til tilbud, aksept og vurdering av betaling som er nødvendig for å gjennomføre prosessen med vår bistand til klienten på den mest hensiktsmessige måten for det uttrykkelige formålet å oppfylle kundens behov med hensyn til å levere selskapets oppgitte tjenester, i samsvar med og underlagt gjeldende lov i Norge. Enhver bruk av den ovennevnte terminologien eller andre ord i entall, flertall, store bokstaver og / eller han / hun eller de, blir ansett som utskiftbare og derfor som henvisende til det samme.

1. Lisens

2. Ansvarsfraskrivelse